Return to site

NES HEALTH

Independent Practitioner

broken image

Het nes health systeem wordt gebruikt ter bevordering van het fysieke en mentale wellzijn.

De Nes Health scantechniek werkt op basis van kwantum technologie en biofysica grotendeels gebaseerd op de Chinese geneeskunde.

Met de wellness scan krijg je binnen enkele seconden informatie over energetische disbalans in het systeem, let op dit is geen medische diagnose. Alhoewel er vaak wel een sterke correlatie wordt gezien tussen de bio energetische disbalans en bekende gezondheidsaandoeningen

Geblokkeerde of verstoorde informatie binnen het lichaamsveld heeft effect op het functioneren van het lichaam

De MiHealth kan het energieveld van het lichaam meten en het lichaamscommunicatie systeem aanzetten tot het zelfhelende vermogen om zo gezond en in balans te komen en/of te blijven.

Om het lichaamsveld te helpen weer in balans te komen zijn er naast de MiHealth behandelingen de infoceuticals. Deze worden in de scan aangegeven aan de hand van een protocol waarbij we kijken welke infoceuticals een hoge prioriteit hebben. Deze Infoceuticals bevatten de benodigde informatie, de re-imprint voor herstel.

broken image

*De miHealth: is een niet invasief PEMF & Biofeedback apparaat.

Het apparaat geeft elektrische pulsen op een bepaalde frequentie. Hij stuurt een elektromagnetisch veld door het lichaam om energetische blokkades op te heffen.

*De Infoceuticals zijn werkzaam op een specifiek gebied van het energieveld. De druppels heffen blokkades op, waardoor het energieveld herstelt en het dier zichzelf zowel fysiek als mentaal weer kan herstellen. De Infoceuticals zijn gecodeerd met corrigerende Bio-informatie om het lichaam te helpen terug te keren naar zijn optimale blauwdruk.

Afhankelijk van de klachten kan er voor gekozen worden om op basis van de uitslag van de scan naast de NES Infoceuticals en de miHealth. acupressuur, Cranio Sacraal therapie en massage technieken in te zetten om het paard optimaal te behandelen.

Via de onderstaande link kunt u een informatie video vanuit Nes Health bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=vvCOdg9alFM&t=39s

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly